Tenda – Rolo tenda PANAREA – Međimurka BS

199,17 

Rolo tenda PANAREA

Platnena rolo tenda s podesivim nagibom PANAREA, pruža dovoljno pokrivenosti od sunčeve svjetlosti i štiti vas u ljetnim danima. Može se postaviti kao tenda za terasu ili balkonska tenda s ručnim upravljanjem.

Savršen spoj kvalitete, trajnosti i estetskog ukusa, dostupne su u raznim bojama i veličinama.

Boje:

zelena

bijelo-plava

bež-zelena

bež-smeđa

bež-oker

Dimenzije: 3mx2m

Opis

https://medjimurka-bs.hr/

Rolo tenda PANAREA s podesivim nagibom od aluminijske konstrukcije s četverokutnom šipkom i poliesterskim platnom isporučuje se u kompletu sa svim montažnim priborom i dodacima.

PANAREA rolo sjenilo je platnena tenda sa podesivim nagibom koja pruža pouzdanu zaštitu od sunca i idealna je za terase i balkone. Uz tendu za sjenu dolazi i metalna poluga uz koju se tenda vrlo lako može postaviti u željeni položaj, a isto tako i pospremiti. Kut nagiba tende se može jednostavno namjestiti pomoću iste poluge, mehanizam za otvaranje ili zatvaranje se nalazi sa desne strane, te ima mehanizam podešavanje nagiba . Nagib tende je moguće regulirati jednostavno mehanizmom za podešavanje .

Platnena rolo tenda PANAREA za sjenu pruža dovoljno pokrivenosti od sunčeve svjetlosti i štiti vas u ljetnim danima. Može se postaviti kao tenda za terasu ili balkonska tenda s ručnim upravljanjem.

Tende na izvlačenje poboljšavaju vaš životni prostor čineći ga funkcionalnijim i ugodnijim! Osim što ukrašava vašu kuću ili stan, pomaže u smanjenju energetske potrošnje; zapravo, posebno tijekom toplijih mjeseci, tenda može zasjeniti interijere vaše kuće i smanjiti potrebu za hlađenjem električnim uređajima poput klima uređaja ili kućnih ventilatora.

Izaberite najbolje rješenje koje odgovara vašim potrebama između različitih ponuda tende. Savršen spoj kvalitete, trajnosti i estetskog ukusa, dostupne su u raznim bojama i veličinama.

Može se učvrstiti na strop ili na zidove.

Dimenzije dijelova: torzijska šipka 35×35 mm, aluminijski valjak promjera Ø 58 mm, prednja aluminijska šipka 47×35 mm, težina tkanine 280 g/m².

Dimenzije (širina x dužina):   3m x 2m | 4m x 2,5m
Boja:  zelena | bež | bijelo-plava | bež-zelena | bež-smeđa | bež-oker | bež-bordo
Namjena:   zaštita od sunca

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tenda – Rolo tenda PANAREA – Međimurka BS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…